Medewerkers leren kritisch naar zichzelf kijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Management is de dingen goed doen. Leiderschap is de goede dingen doen."
(Peter Drucker)

Als bedrijf of als leidinggevende is het uitermate belangrijk dat overeengekomen Service Levels worden behaald, en vooral met die kwaliteit die uw dienstverlening naar uw klanten toe vereist. Om dit continue te verzekeren is een optimale samenwerking van uw medewerkers absoluut noodzakelijk.
Hierbij is "Team-building-coaching" essentieel, niet alleen binnen één team maar ook "Teaming" tussen verschillende afdelingen onderling. Niet geheel onbelangrijk is de samenwerking tussen managers, leidinggevenden, teamleaders of coördinatoren die deze teams onder hun hoede hebben.
Ieder mens maakt deel uit van een proces binnen zijn omgeving
"Reality Based Coaching" wil in samenwerking met de opdrachtgever de lijnen uitstippelen waar het bedrijf naartoe wil werken. Dit wordt het platform om een workshop op maat uit te werken waarbij de doelstelling is dat alle teamleden, medewerkers en leidinggevenden met een gelijke ingesteldheid en motivatie het imago en de visie van het bedrijf uitdragen.

Als basis nemen we het drieluik "Mens - Proces - Omgeving" want dit
zijn de drie belangrijkste aspecten die ervoor zorgen dat een team optimaal kan functioneren. "Mens" waarbij het persoonlijk profiel van de medewerker nieuwe inzichten geeft in zichzelf maar ook in dat van zijn teamgenoten. "Proces" waarbij wordt bekeken welke de remmende factoren zijn en vooral oplossingen worden geboden om deze te vermijden. "Omgeving" zowel binnen het team als rondom ten opzichte van andere teams, collegae of divisies.

Het proces en middelen om dit te bereiken staan meer in detail beschreven onder Proces - Modellen


Copyright © 2005-2023, Reality Based Coaching VOF - Coaching & Career Consultancy. All Rights Reserved.