Relationele verhoudingen - Mentaliteitsverandering - Zelfreflectie
 
 
 
 

"De waarde van een doel ligt in de dingen die je leert om het te bereiken." (Anonimus)

Dagelijkse routine zorgt er voor dat men bijna "geblinddoekt", zeg maar op automatische piloot, door het leven gaat. Dit is zowel geldig in onze werkomgeving als in privéverband. Hierdoor kunnen de goede "Relationele verhoudingen" binnen het gezin of met collegae op het werk in het gedrang komen. Om dit te voorkomen is weliswaar eerst een "Mentaliteitsverandering" nodig. Daarom organiseert "Reality Based Coaching" training-workshops, met 6 tot maximaal 10 deelnemers, voor personen die zich hierin herkennen en er actief aan willen verhelpen.

Dus workshops ook voor particulieren die "kleine groep" -sessies wensen te volgen in een open sfeer vooral om elkaars gedachten en gevoelens te delen. Door op een interactieve en vooral prettige manier andere mensen te ontmoeten, leert men ook inzicht krijgen en begrip tonen voor andermans gedragsvoorkeur. We gebruiken hiervoor onder andere de Alert Type Indicator (ALTI) waarbij iedereen na de workshop zijn eigen persoonlijkheidstype kent. Er worden ook informatiedagen georganiseerd enkel ter kennismaking met de ALTI.

Vooral de open sfeer is hier van uitzonderlijk belang. Door, onder andere, "Zelfreflectie" leert elkeen kennis maken met zijn persoonlijkheid en competenties zonder de dagelijkse druk van dat moment.


Copyright © 2005-2021, Reality Based Coaching VOF - Coaching & Career Consultancy. All Rights Reserved.